Świat arabski w procesie przemian : zmiany społeczne i kulturowe oraz reformy polityczne - Kapiszewski, Andrzej (2008)
Materiały z konferencji naukowej Kraków, 27-28 kwietnia 2007 r.
Keywords: Arabian world; Morocco; Afganistan; Syria; Lebanon; Israel; identity; Near East; international relations